Tekniikka

Tilat muuntuvat tarpeesi mukaan!

Saimaa Stadiumin tilat tarjoavat monia erilaisia käyttömahdollisuuksia. Urheilu- ja liikuntatapahtumien lisäksi tilat voidaan muuntaa konfrenssi-, kokous- tai messukäyttöön ja lavarakenteilla tiloihin saadaan katsomopaikat tuhansille katsojille. Kiinteitä katsomopaikoja on noin 750, siirrettäviä teleskooppikatsomoita 750. Lisäksi käytössäsi on 500 irtotuolia sekä pöydät tilaisuuksien järjestämiseksi. 


Kattoripustukset

Stadiumin kattorakenteissa on huomioitu riittävät pistekuormat erilaisiin tarpeisiin. Isolle esiintymislavalle on kaksi vaihtoehtoista paikka joissa ripustuskuormat voivat olla normaaliakin isommat. Kattorakenteissa on valmiina 18 1-2 tn vaijerinostureita, jotka nopeuttavat rakentamista. Vapaa korkeus on koko tilan matkalta 12,5 metriä. 


Sähköt ja valaistus

Stadiumilla on huomiotu sähkönriittävyys. Tapahtumien tarvitsemat sähkösyötöt sijaitsevat lähellä esiintymislavoja. Lisäksi seiniä kiertää iso määrä sähköpistokkeita, jotka mahdollistavat ylioppilaskirjoitukset tai vaikkapa pelitapahtuman. Valaistus on toteutettu nykyaikaisella led-tekniikalla. Niiden avulla voidaan säätää jopa yksittäisiä valoja ja niiden valotehoa.  Halliosan valoteho maksimissaan 1500lx. Värilämpötila koko kiinteistössä on 840.


Rakentaminen

Saimaa Stadiumi tarjoaa omien kumppaniensa kautta tapahtumarakentamispalveluja. Stadiumilla on valmiina koko permantoalueen suojaukseen riittävät suojalevyt sekä matot. Lisäksi tapahtumanjärjestäjällä on mahdollisuus hyödyntää Eurotrussin 12m x 10m esiintymislavaa sekä 36mvideoskriiniä. 

Rakennuksen kummassakin päässä on nosto-ovet joiden kautta tapahtumakalusto on helppo tuoda sisään. 

Äänentoisto

Saimaa Stadiumin akustiikasta ovat vastanneet Suomen johtavat suunnittelijat. Tällä saavutamme etua tapahtuman järjestämisessä. Stadiumin oma äänentoisto mahdollistaa pelien, turnausten, messujen ja muiden vastaavien tapahtumien äänentoiston. Langattomat mikrofonit toimivat koko permantoalueella. Konsertien äänentoistoa varten on valmiina omat ripustuslinjat.

Tapahtumayhteistyökumppanit

Tapahtumien sujuvaa ja laadukasta järjestämistä varten olemme valinneet Sinua varten useita luotettavia kumppaneita.

Ravintola Stadiumia pyörittävä XAMK Ravintolapalvelut hoitaa pienten tilaisuuksien lisäksi tarvittaessa tuhansien ihmisten tilaisuudet. 

Etelä-Savon Turvallisuuspalveluiden (www.estpalvelut.fi) kautta järjestyy naulakko- ja järjestysmiespalvelut sekä turvallisuussuunnittelu. 

Mediatuotantopalveluissa auttaa Darcmedia (www.darcmedia.fi), joka hoitaa laadukkaasti tapahtumasi valokuvauksen sekä video- ja streamtuotannon. 

 

Etsimme joukkoomme jatkuvasti uusia tapahtumayhteistyökumppaneita. Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoa Saimaa Stadiumin tila- ja tekniikkaratkaisuista:

Kari Huttunen
Huoltopäällikkö
020 7699 092
kari.huttunen(at)saimaastadiumi.fi