Tapahtumat

Toukokuussa huippumatsi tarjolla Stadiumilla!

Lentopallon uutta Kultaista Euroopan liigaa nähdään toukokuussa Mikkelissä

Kotimaassa nähdään toukokuun aikana neljä hienoa lentopallotapahtumaa eri pelipaikoissa. Suomen kotiottelut pelataan niin, että miehillä ja naisilla on kaksi tuplaottelua eli molemmat joukkueet pelaavat samana päivänä samassa paikassa. Lisäksi molemmilla on yksi yksittäinen kotiottelu.

Mikkelissä on viimeksi pelattu miesten maaottelu 24.8.1989 Espanjaa vastaan eli melkein 30 vuotta sitten. Nyt kaupungilla on tarjota hienot puitteet miesten Kultaisen liigan Suomi-Tshekki-ottelulle.

- Järjestämällä suuren urheilutapahtuman uudessa ja hienossa monitoimihallissa, Saimaa Stadiumissa, haluamme tuoda upean urheiluelämyksen Mikkeliin, Etelä-Savoon. Samalla annamme aktiivisen kuvan mikkeliläisestä seuratoiminnasta sekä voimme esitellä uutta ja uljasta monitoimihalliamme muulle Suomelle, Mikkelin Passarien puheenjohtaja Lasse Turunen sanoo.

Maaottelu pelataan Mikkelissä 18.-20.5. järjestettävän B-nuorten aluejoukkueiden SM-turnauksen yhteydessä. Aluejoukkueissa pelaa yhteensä 300 nuorta ja lahjakasta pelaajaa ympäri Suomen.

Suomen kotiottelut Kultaisessa liigassa

La 19.5. Mikkeli
Suomi – Tshekki (miehet)

liput TÄSTÄ (klikkaa linkkiä)

  • Saimaa Stadiumi


<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su